Pärnus toimuvad vabaõhu-jympa-trennid

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ainus jympa-treener Mai Anni julgustab kõiki - nii mehi kui naisi - julgelt Kastani lasteaia hoovil toimuvatest tasuta jympa-trennidest osa võtma.
Eesti ainus jympa-treener Mai Anni julgustab kõiki - nii mehi kui naisi - julgelt Kastani lasteaia hoovil toimuvatest tasuta jympa-trennidest osa võtma. Foto: Ants Liigus

Teisipäeva õhtuti, kui Kastani lasteaia põnnid ammu kodus, ei jää lasteaia hoov inimtühjaks, vaid muutub tunniks ajaks Eesti ainsaks jympa treeningsaaliks.

Treeninguid juhendab siin Eesti ainus jympa-treener Mai Anni, kes talviti korraldab jympa-trenne Nooruse majas ja Vanalinna põhikooli võimlas.

Grupitreeningu jympa nimi tuleb rootsikeelsest sõnast gymnastik, mis tähendab võimlemist. Idee trennid suveks õue kolida pärineb samuti jympa sünnimaalt Rootsist, kus suvised välitrennid on väga populaarsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles