Lisatööd nihutasid asfaltimise tärmineid

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur-Kuke tänav on nende tänavate nimekirjas, kus tehakse hulk lisatöid ehk näiteks paigaldatakse algul plaanitust enam uusi äärekive.
Suur-Kuke tänav on nende tänavate nimekirjas, kus tehakse hulk lisatöid ehk näiteks paigaldatakse algul plaanitust enam uusi äärekive. Foto: Ants Liigus

Ehkki Pärnu Postimehes tõdeti aprilli lõpus, et suurem osa sügisel-talvel Pärnu ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni rekonstrueerimise ja laiendamise käigus üles kaevatud tänavate katteist taastatakse jaanipäevaks, toretses veel eile ehk 27. juunil hulgal torutatud tänavaist vaid jäme killustik.

„Enamik sügistalvel torutatud tänavatest on tänaseks asfaldi all, olulisemad liiklussõlmed ehk Karja ja Aia tänav ning A. H. Tammsaare puiestee rannapoolne osa on liikluseks avatud. Üldjoontes võib tööde tempoga rahul olla,” märkis Jaanus Vent, Pärnu Vesi ASi projektijuht.

Plaane ületatakse märgatavalt

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles