Pärnu linnavalitsus seljatas vutilahingus riigikogu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsuse võidukas meeskond.
Pärnu linnavalitsuse võidukas meeskond. Foto: Eesti rannajalgpalli liit

Pärnu rannas peeti möödunud nädalavahetusel heategevuslik rannajalgpalli matš, kus omavahel kohtusid Pärnu linnavalitsuse ja riigikogu meeskonnad. Mängu võitis Pärnu linnavalitsus, kes pärast viigiliselt 1 : 1 lõppenud normaalaega suutis penaltitega riigikogu alistada. Võidu toonud penalti lõi linnapea Toomas Kivimägi.

Riigikogu koosseisus jooksid liivale teiste seas Rainer Vakra, Rannar Vassiljev, Tarmo Laasi, Kajar Lember, Kiviõli linnapea Dmitri Dmitrijev ja Eeti rannajalgpalli liidu juht Kari-Andri Kask.

Pärnu linnavalitsuse kaptenina mängis rannaliival linnapea Toomas Kivimägi, meeskonda kuulusid veel Jüri Lebedev, Riho Alliksoo, Peeter Prisk, Margus Veri, Urmas Ennok, Riko Kivimägi, Rauno Lee ja Eesti rannajalgpalli liidu president Reigo Tõnsberg.

Linnavalitsuse pressiesindaja teatel oli mängul heategevuslik eesmärk propageerida sporti, puhast elukeskkonda ja Pärnut kui tulevast võimalikku rannajalgpalli maailmameistrivõistluste korraldajalinna.

Eesti jalgpalliliit ja Pärnu linn kandideerivad 2019. aasta FIFA rannajalgpalli maailmameistrivõistluste korraldajaks.

Vaata videoklippi kohtumise võiduväravast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles