Avo Keel: Türki sõitjad selguvad paari päeva jooksul

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel.
Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel. Foto: Toomas Huik / Postimees
Esmaspäeval Türki Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile ehk Eesti võrkpalli läbi aegade ühele kõrgema taseme eksamile sõitvat meeskonda tabas hiljuti kahe mehe tervisehäirete näol ootamatu ja valus tagasilöök. Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel,
kuidas on Jaanus Nõmmsalu ja Oliver Venno tervis ja perspektiiv ikkagi EMil mängida?

Vennol on ilmselt üksnes külmetus, millest saame jagu.



Nõmmsaluga on asi kahtlasem. Trennis lõi tal täiesti süütus olukorras jalga kramp ja valu sisse. Eile käisime Jaanusega ultrahelis, uuringu järel on väikese rebendi kahtlus. Vaatame, kuidas ta jalg terveneb, paar päeva on aega otsustada.



Missuguses vormis mehed tunduvad olevat?


Usun, et mehed lähevad EMile korralikult puhanuina ja emotsionaalselt võitlusjanuseina.



Kas saate Türgis enne Hollandi, Venemaa ja Soome vastu minemist kellegagi loodetud kontrollmängu pidada?


Bulgaaria oli nõus, aga vaid võistlussaalis, ja seda me ei saanud. Itaalia ütles ära. Püüame nüüd mingit Türgi klubi endale vastu saada. Tunnetuseks oleks kontrollmäng hea, aga hädavajalik ka ei ole.



Vastased on EMi alagrupis Eestist kõigi eelnevate tulemuste järgi peajagu tugevamad. Millise mänguga nende vastu oleksite rahul? Kas mõni geim rahuldaks?


Võidetud geimide arvul pole mingit tähtsust. Läheme alagrupist edasipääsemise nimel võitlema. Aga kui mängime väga hästi ja teised veel paremini ning on tugevamad, siis pole midagi teha. Minu mõõdupuu on oma meeskonna mäng, see, kui maksimaalselt oma oskused realiseerime.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles