Pärnumaa noored teenisid auhindu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil juhtraja mudelauto.
Pildil juhtraja mudelauto. Foto: Urmas Luik

Mudelautode juhtrajasõidu Eesti karikavõistlustel teenisid Pärnumaa sportlased kuus auhinda.


N14 klassis sai karikasarja viimase etapi võitnud Andy Aron hooaja kokkuvõttes Bruno Põldääre ja Rait Laanemaa järel kolmanda koha. Parima tüdruku autasu pälvis Jõõpre piiga Karmen Kurvits. PR 24 klassis võitis Aron noorte arvestuses teise ja juunioride konkurentsis kolmanda auhinna. Klassivõit kuulus Kaiar Tammelehele, teiseks tuli Sander Silm ja kolmandaks Raido Põldäär.



Open 12 klassi autode võidukihutamisel olid üldarvestuses kolm kiiremat Tammeleht, Tiiu-Maarja Kink ja Silm. Meie parimana sai Kardo Kase juunioride arvestuses kolmanda koha. Klassis F1/32 tuli Aron juunioride seas kolmandaks. Karikasarja võitis Silm, kellel järgnesid Põldäär ja Ants Volmerson.



Andy Aroni juhendaja on Pärnu noorte tehnikamajas Roland Aron, Kardo Kase ja Karmen Kurvits treenivad Sindis ning neid õpetavad Johannes Mets ja Marko Mets. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles