Ettevõtlikud naised aitasid koduta loomi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ettevõtlikud naised BPW klubist viisid koos laste ja heade inimestega Raba tänava kodutute loomade varjupaika sealsetele hoolealustele vajalikku kraami.
Pärnu ettevõtlikud naised BPW klubist viisid koos laste ja heade inimestega Raba tänava kodutute loomade varjupaika sealsetele hoolealustele vajalikku kraami. Foto: Urmas Luik

Pärnu kodutute loomade varjupaigas käisid pühapäeval head alanud aastat soovimas BPW Pärnu klubi liikmed, kaasas 50 kotti kassiliiva, 20 karpi krõbinaid, kuhjaga tekke ja patju.

Ettevõtlikke naisi ühendava klubi president, OÜ Aurigena müügi- ja turundusjuht Orvika Reilent ütles, et kodutute loomade varjupaika aitasid nad esimest korda.

“Kirjutasin varjupaiga juhatajale ja uursin, millest neil kõige rohkem puudust on, sain vastuse, et vajatakse tekke-patju ja kassiliiva,” märkis Reilent.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles