Töövarju nädal lõpeb väljasõiduga

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodulinnas Vaasas 9. klassis õppivad Oona Haukkasalo ja Pekka Sohlman harjutasid eile lasteaedniku tööd Ülejõe lasteaia Väike-Kuke majas.
Kodulinnas Vaasas 9. klassis õppivad Oona Haukkasalo ja Pekka Sohlman harjutasid eile lasteaedniku tööd Ülejõe lasteaia Väike-Kuke majas. Foto: Urmas Luik

Soome Vaasa linna kahe kooli kuus õpilast, õpetajad ja direktorid on kogu selle nädala käinud töövarjuks Pärnu haridusasutustes ja ettevõtetes.

Õpetajad ja koolijuhid jagati laiali Vanalinna põhikooli, Kuninga tänava põhikooli, Mai kooli ja ühisgümnaasiumi vahel, kus nad jälgisid või andsid koos Pärnu õpetajatega tunde või tegid midagi muud, nagu asutuses omavahel kokku lepiti.

Kuninga tänava kool võõrustas loodussuuna ja kehalise kasvatuse õpetajat, Vanalinna koolil oli külas koolidirektor ja loodussuuna õpetaja, ühisgümnaasiumis keemia- ja füüsikaõpetaja ning Mai koolis käis töövarjuks koolijuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles