Kutsehariduskeskus võõrustab külalisi Euroopast

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse auto- ja metalliõppetöökoja juhataja Taivo Kaelep näitab külalistele, kuidas programmeeritavat CNC-tööpinki kasutada.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse auto- ja metalliõppetöökoja juhataja Taivo Kaelep näitab külalistele, kuidas programmeeritavat CNC-tööpinki kasutada. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa kutsehariduskeskuses (PKHK) kohtab lähipäevil 17 külalist Islandi, Taani ja Saksamaa kutsekoolidest. Külalised arutavad võõrustajakooliga koostööplaane ja astuvad läbi Pärnumaa ettevõtetest.

PKHK-l on kogu Euroopas palju koostööpartnereid nii haridusasutuste kui -organisatsioonide seas ja seni on pärnakad võtnud neid vastu pigem ükshaaval. Praegu aga võõrustatakse korraga partnereid neljast koolist.

“Külalised on Pärnusse tulnud eri huvidega, aga oleme leidnud ühisosa, mis meid kõiki kõnetab. Tutvustame neile kooli ja visiit jätkub individuaalprogrammidega,” sõnas islandlastele, sakslastele ja taanlastele õppekorpustes ekskursiooni teinud PKHK tehnikaosakonna juhtaja Jüri Puidet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles