Pärnakad andsid lahingu, kuid parem võttis oma

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadama mängijad andsid kodupubliku ees favoriidile korraliku lahingu. Pildil palliga Mihkel Kirves.
Pärnu Sadama mängijad andsid kodupubliku ees favoriidile korraliku lahingu. Pildil palliga Mihkel Kirves. Foto: Ardi Truija

Eesti korvpallimeistrivõistluste teises poolfinaalkohtumises kaotas Pärnu Sadama meeskond üleeile koduses spordihallis Tallinna Kalev/Cramole pärast tulist lahingut 67:77 ja on seerias nüüd 0:2 kaotusseisus.

Pärnu spordihalli kogunenud arvukas publik nägi kogu mängu vältel tulist lahingut. Sadam alustas paremini, võites avaveerandi 18:16, kuid teisel veerandajal said meistrivõistluste põhiturniiri võitnud Kalev/Cramo mehed mängutuurid üles ja poolajapausile mindi juba tallinlaste 37:30 eduseisus.

Kui mängu algul oli mõlemal tiimil probleeme visketabavusega, hakkas teise veerandi keskel pealinna meeskonda vedama Sten-Timmu Sokk, kes tabas järjest kaks kolme- ja seejärel kaks kahepunktiviset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles