Sadama korvpallurid mängisid suure edu maha

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadam.
Pärnu Sadam. Foto: www.basket.ee

Pärnu Sadama korvpallimeeskond tegi täna ülihea esimese poolaja, võites selle Avis Utilitas Rapla vastu 47:29. Teisel poolajal juhiti vahepeal juba 21 punktiga, kuid lõpuks võttis mullune hõbedameeskond oma.

Pärnu alustas matši uniselt, jäädes 0:11 kaotusseisu. Esimesed punktid toodi alles siis, kui mängitud oli kolm ja pool minutit. Siis Pärnu ärkas. Peamiselt Mihkel Kirvese läbimurretest ja Siim-Markus Posti kolmestest tuldi tagasi mängu ja veerandi lõpuks nägi tablool viigiseisu 20:20.

Teisel veerandajal tehti 14:0 spurt ja poolajaks juhiti juba 18 punktiga. Kaheksast viskest kuus tabanud Posti arvel oli 17 punkti.

Kolmandal veerandajal tuli mõõn. Vabadelt positsioonidelt ei suudetud enam vastase maa-ala kaitseformatsiooni vastu tabada ja vahe kärises kaheksapunktiliseks. 

Otsustav neljandik oli närvide mäng. Rapla tuli mängu tagasi ja Gert Dorbek viis neli minutit enne mängu lõppu Rapla 74:73 juhtima ning külalised enam edu käest ei lasknud.

Pärnakate parim oli Kirves 24 punkti ja 15 lauapalliga. Teisel poolajal kolm punkti visanud Posti kontosse jäi 20 silma. Võitjate resultatiivseimad olid Nolan Cressler 24 ja Indrek Kajupank 16 punktiga.

Pärnu on kaotanud kõik kolm mängu. Raplal on kirjas kolm võitu ja kaotus.

Sadama järgmise matš tuleb laupäeval, kui pealinnas minnakse vastamisi TTÜga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles