Pärnu esindusmeeskonnale tuli lisa

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Saaremäel mängib tuleval hooajal samuti Pärnu Sadama meeskonnas.
Sten Saaremäel mängib tuleval hooajal samuti Pärnu Sadama meeskonnas. Foto: Erakogu

Möödunud hooajal Pärnu Sadama kossutiimiga liitunud ja aasta varem Rakvere Tarva ridades mänginud Sten Saaremäel jätkab Pärnu Sadama meeskonnas tänavugi.

„Otsustasin Pärnu kasuks, kuna Pärnu on elamiseks suurepärane linn. Samuti jätkab siin enamik mängijaid, keda juba tundma olen õppinud,” põhjendas Saaremäel. Peale selle meeldivad talle siinsed tingimused ning treenerite, personali ja kogu meeskonna töökus.

Noor mängumees lõpetas sellel aastal kooli. Enda sõnutsi ei tekkinud tal probleeme sellega, et ta Pärnus olles paralleelselt kooliga esindusmeeskonnas korvpalli mängis. Edasiste õpingute kohta ei osanud ta veel öelda, kas läheb kohe ülikooli või keskendub praegu pallimisele.

Number ühe positsioonil mängiv Sten kogus eelmisel hooajal keskmiselt 16 mänguminutit, visates selle ajaga keskmiselt kuus punkti. Sten Saaremäele pärjas klubi möödunud hooajal kõige arenenuma mängija tiitli.

Ühtlasi jätkavad Pärnu Sadama võistkonnas uuel hooajal Mihkel Kirves, Saimon Sutt ja mängujuht Siim-Markus Post.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles