EASi juhatus külastab Pärnumaad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu muuseum.
Pärnu muuseum. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna külastavad Pärnumaad Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juhatuse liikmed Ülari Alamets, Maria Alajõe ja Tarmo Leppoja, kes tutvuvad Pärnu maakonna hetkeseisu ning tuleviku arengu vajadustega.

Pärnu maavanem Andres Metsoja, arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Heiki Mägi ning Pärnumaa omavalitsuste liidu juhatuse esimees Eeri Tammik tutvustasid EASi juhatuse liikmetele Pärnumaa arengustrateegiat „Pärnumaa 2030+“, tutvustas maavalitsuse kultuurinõunik Eha Ristimets.

Lottemaa rajamise projekti hetkeseisust anti ülevaade projektijuht Rein Malsubi eestvedamisel ning Pärnu muuseumi hoone ja ekspositsiooni koostamisest kõneles direktor Aldur Vunk.

Külastati veel Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskust, tutvuti Pärnumaa külastuskeskuse ja turismi arenguga seonduvaga.

Tartu ülikooli Pärnu kolledžis tuleb jutuks õppeasutuse koostöö ettevõtjate ja avaliku sektoriga oskusteabe keskuse rajamiseks ning rahvusvahelisuse suuna edendamisest.

Külalised jõuavad täna veel Tervisesse, kus on kõne all Pärnu taastusravikeskuste ja terviseturismi arengusuunad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles