Uus aasta saabub meeleolukate pidudega

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue aasta tervitamise pidu kogub traditsiooniliselt tuure keskväljaku kuuse juures lõbutsedes.
Uue aasta tervitamise pidu kogub traditsiooniliselt tuure keskväljaku kuuse juures lõbutsedes. Foto: Ants Liigus

Nagu varasematel aastatel on tänavugi pärnakail valida väga mitmekülgsete pidude vahel, kus pärast ilutulestiku vaatamist uut aastat vääriliselt tervitada.

Pärnu kõige kõvem uusaasta vastuvõtt toimub ilmselgelt südaöö paiku kesklinnas, kuhu kogunevad loodetavasti taas paljud inimesed vaatama, kuidas linn toetajate abiga 3000 euro eest ilutulestikku taevasse tulistab.

Pärast seda on ajaveetmiseks ohtralt võimalusi.

Vägevaks mölluks tõotab 2012. aasta esimestel tundidel minna Pärnu kuursaalis peol “Grande Finale” kus astub lavale Eesti populaarsemaid pullibände Meie Mees.

Peomeeleolu eest vastutavad kelmikad tantsutüdrukud ja DJ Enno Lohu. Toimub heategevusoksjon Pärnu kodutute toetuseks. Oksjonile on väärtuslikku kraami annetanud Eesti artistid Terminaator, Hellad Velled, Ott Lepland, Peeter Jõgioja jt.

Nagu tavaks, teeb kuursaal hoovis südaöise ilutulestiku.

Uude aastasse inglite ja hittidega

Korralikku aastavahetuspidu lubab spaa- ja konverentsihotelli Strand ööklubi, kus astub lavale Ithaka-Maria koos bändiga.

Tantsu- ja laulustaar kannab ette kõik oma parimad hitid. Lauljatarile assisteerib DJ-puldist mitte väiksemate hittidega Rivo Tettermann.

Peol tuleb suur auhinnaloos.

Pärnu magusaim klubi Sugar lubab pärnakad viia uusaastaööl suisa seitsmendasse taevasse. Peol “Sugar 7th Heaven” pakuvad graatsilist võlu Cerise tantsuinglid ja ebamaiste viiulihelidega kostitab kaunis Johanna-Marie Ainomäe. Klubibiiti ja -lüürikat seab puldist DJ Erkki Sarapuu.

Südalinna ööklubi Bravo meelitab rahvast juba mitmendat aastat karnevalistiilis peoga, millel hoiavad meeleolu üleval ja näitavad tantsusammud ette meelad ning vallatud Bad Angelsi kaunitarid, muusikat nii helis kui pildis pakub DJ Möls.

Ööklubis Mirage on aastavahetuspeol kohal vallatud Bacardi tantsutüdrukud. DJ-puldist käib läbi terve diskorite rivi järjekorras Tarmo Tegova, Vardo Rohtmets, Erdi Naber ja Kristo Kiisk.

Öölokaalis Kassa lisavad uue aasta esimestele tundidele särtsu kaunid tantsutüdrukud. Voolab vahuvein ja mõnusat aastavahetuse muusikat seab DJ Jürgen Allik.

Uut aastat võetakse vastu maakonna suurimas klubis GIA. Sealsel aastavahetuspeol seab muusikat DJ Foxer.

Sindi selstimajas toimuval peol lõbustab rahvast N-Euro.

Uut aastat saab tervitada Raeküla Vanakooli keskuses, kus teevad tantsumuusikat Olavi Kõrre ja DJ Arvo Soovik.

Enamik Pärnu pubisid on kohale meelitanud mõne toreda kodumaise artisti.

Ülejõel asuvas Kentuki Lõvi pubis pullib ja trallitab ansambel Hellad Velled, trahteris Postipoiss esineb ansambel Härra Kuu, Iiri pubis Sweet Rosie mängib ansambel Pixels ja C. F. Hahni pubi aastavahetuspeol Sulo.

2012 tuleb stiilselt

Kes tahab tavapärase pidutsemise asemel võtta uut aastat vastu stiilsemas õhkkonnas, sel on paslik seada sammud suvepealinna mõne restorani poole.

Ammende villas on aastavahetusprogrammi läbiv teema 30. aastad. Nii oodatakse rahvast peole ajastuhõnguliste riiete ja soengutega. Muusikat teeb Kelli Uustani bändiga. Ettekandele tulevad 1930. aastate hitid ja tantsupalad.

Restoranis Embecke tuleb välja päike, kui toimub rõõmus “Miami Beach Party”. Muusikat teeb ansambel Sleepwalkers ja õhtujuhiks on Veiko Veiert.

Stiilseks tõotab kujuneda Pärnu jahtklubi aastavahetuspidu. Seal rõhutakse spioonidele ja pidu peetakse glamuurses James Bondi stiilis. Tantsuks mängib Dr No.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles