Noored squash'imängijad võtsid omavahel mõõtu

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuni kolmeteistaastaste seas pidasid maha vihase lahingu Margus Lomp ja Andreas Vahter.
Kuni kolmeteistaastaste seas pidasid maha vihase lahingu Margus Lomp ja Andreas Vahter. Foto: Mai squashiklubi

Pärnu Mai squash'iklubis toimus võistlus klubi karikatele, millel osalesid Eesti parimad noored squash'imängijad.

Aliis Allas Mai squash'iklubist nentis, et võistlusele tuli kokku viimaste aastate rekordarv, 27 noort squash'imängijat. Peale 15 pärnaka sõitsid kohale mängijad Tallinnast, Valgast ja Kilingi-Nõmmest.

“Eestis on squash'i kandepind üsna väike,” tõdes Allas. “Nii oli mul heameel, et õnnestus üle Eesti enamik paremaid noori kokku ajada. Pealekauba korraldatakse noorte võistlusi väga harva. Pärnusse tuldi enam-vähem igalt poolt, kus vähegi seinatennist tõsisemalt treenitakse.”

Võistlus toimus 15. jaanuaril kolmes vanusegrupis: U18, U15 ja U13. Osalejate vähesuse tõttu pandi poisid ja tüdrukud kokku võistlema. Sealjuures andsid osalejate seas tooni tüdrukud, kes moodustasid võistlejatest märgatava enamiku.

Kõige noorema vanusegrupi võitis Margus Lomp, kes oli Allase teatel suurepärases finaalis 2-0 (11:7,11:8) parem Kilingi-Nõmme mängijast Andreas Vahterist. Kolmanda koha saavutas Henrik Kurm, kes alistas 2-0 (11:3,11:4) pärnaka Liisbeth Pahki.

U15 vanusegrupi võitis Kirsika Kikkas, olles väga tasavägises finaalis alistas 2-1 (11:9;1:11;13:11) parem Aldo-Kristjan Ratturist. Kolmanda koha saavutas Ketlin Loob, kes alistas 2-0 (11:4;11:6) Klea Vihasti.

Kõige vanema vanusegrupi võitis kindlalt Hanna-Stina Sonts, talle järgnes Minni Pärnpuu ning kolmanda koha saavutas Ann-Brit Anson.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles