Algas Pärnu loometalgute ideekorje

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu esimesed loometalgud Pärnu kolledžis.

 

 
Pärnu esimesed loometalgud Pärnu kolledžis.    Foto: Mailiis Ollino

Teist korda toimuvatele loometalgutele saab linnaelu paremaks muutvaid ideid esitada 1. märtsini. 

Pärnu linnavalitsuse ettevõtluse spetsialisti Gerli Umala sõnade kohaselt andis eelmisel aastal toimunud esimeste loometalgute kogemus kinnitust, et see ettevõtmine rikastab linnaelu. "Kui kogukonna liikmed ise pakuvad ja teostavad ideid linnas või maakonnas uute võimaluste loomiseks, võetakse need ka hästi vastu," märkis Umal.

Tänavustele loometalgutele on oodatud kõikvõimalikud ideed, aga korraldajad peavad aktuaalseks keskenduda kuuele suunale: ühendatud ja säästev Pärnu; sotsiaalne ja tervislik Pärnu; pärandilinn Pärnu; nutikas ja haritud Pärnu; ettevõtlik Pärnu; minu Pärnu.

5. ja 6. aprillil toimuvad Pärnu kolledžis loometalgud, kus kogenud mentorite abiga lihvitakse ideekorje käigus kogutud mõtteid.

Esimeste loometalgute võiduidee "Ronimaa" viiakse juba ellu: rannas välironimisseinal peaks saama oma oskused proovile panna sel suvel.

Loometalgud on linnavalitsuse arenguosakonna ellu kutsutud algatus, mis toimub koostöös Tartu ülikooli Pärnu kolledži, Pärnumaa arenduskeskuse ja Pärnumaa ettevõtlusinkubaatoriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles