VIDEO Vaprus pani Liivimaa liigale võiduka punkti

Märt Pilme
, reporter
Copy
Igor Prinsi juhendatav sats sai Läti tiimide vastu võidu, viigi ja kaks kaotust.
Igor Prinsi juhendatav sats sai Läti tiimide vastu võidu, viigi ja kaks kaotust. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond lõpetas hooajaeelse Liivimaa taliliiga võiduga, kui alistas koduses vutihallis mulluse Läti liiga seitsmenda ehk Daugavpilsi 3:1. 

Igor Prinsi hoolealuste start 92 pealtvaataja ees oli vinge: juba kolmandal minutil sahistas võrku Matthias Limberg ja viis minutit hiljem duubeldas skoori Ronaldo Tiismaa. Ehkki lätlased lõid teisel poolajal ühe tagasi, vormistas 88. minutil penaltist lõppseisu Ranet Ristikivi.

Vaprus sai uuel turniiril Läti tagumise otsa satsidega madistada neli korda: avamatšis alistuti 1:4 Grobinasele, seejärel triigiti 0:0 viiki Mettaga ja kolmandas lahingus jäädi 2:5 alla Tukumsile. 

 

Kõrgliiga hooaeg avatakse 3. märtsil Paide vastu, aga enne seda toimub veel üks sõprusmäng, kui 18. veebruaril võõrustatakse Pärnu jalgpallihallis FC Florat.

“Tuli päris raskelt, vastane polnud nii tugevast klassist kui eelmised. Võiduemotsiooni mõttes on see enne liigat kasulik, aga päris paljudes asjades peame tegema kõva korrektuuri,” analüüsis mängujärgses intervjuus Vapruse kaptenipaela kandnud Uku Kõrre. “Aeg hakkab juba natuke peale surumaa: ühe mängu saame veel Flora vastu proovida. Sinna lähme rohkem mõisa-peale-suhtumisega. On vaja reele saada ja olla valmis nii füüsiliselt kui vaimselt kõigeks, mis hooaeg meile pakkuma hakkab. Võitma läheme!”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles