Pärnus lõhutakse sõidukite rehve

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnu politseijaoskonnani on jõudnud infot, et Pärnus Mai piirkonnas võidakse tahtlikult lõhkuda parkivate sõidukite rehve.

Pärnu konstaablijaoskonna piirkonnavanem Anna Kristiina Lätt sõnas, et teada on vaid paar juhtumit, kuid infot on tulnud rohkemate selliste tegude kohta.

Lätt soovitas, et kui avastatakse sõidukil katkine rehv ja seda vahetama asutakse või lastakse seda teha vastavas töökojas, siis uuritaks, mille tõttu rehv on purunenud.

„Kui ikkagi on tegemist tahtliku lõhkumisega, siis andke sellest teada politseile, sest iga selline süstemaatiline tegevus vajab kindlasti täiendavat tähelepanu,“ lisas Lätt.

Politsei palub inimestelt tähelepanelikkust: kui näete parkivate sõidukite vahel ja läheduses kahtlust äratavaid inimesi, andke sellest kohe politseile teada, samuti jätke meelde võimalikult täpne isikute kirjeldus.

Autode kriipimine ja rehvi torkamine võib aega võtta vaid sekundeid, nii ongi selliste kurjategijate tabamine keerukas, kuid tähelepanelike inimeste kaasabil sugugi mitte võimatu.

Kui on alust arvata, et teie sõiduki rehv on tahtlikult lõhutud, või märkate kedagi kahtlast sõidukite juures tegutsemas, siis andke sellest teada politseile telefonil 444 6630 või lühinumbril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles