Paikre sorteerimisjaam on suvel kauem avatud

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikre jäätmekäitluskeskus.
Paikre jäätmekäitluskeskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Koostöös Pärnu linnavalitsusega on OÜ Paikre Raba tänava jäätmete sortimiskeskus avatud katseliselt 1. juunist 31. oktoobrini ka laupäeviti 10-15.


Paikre prügila juhataja Teet Kursi sõnutsi on kogutud jäätmete äraandmise lihtsustamiseks paigaldatud Raba tänava jäätmejaama tähistatud konteinerid, kuhu elanikud saavad tasuta tuua eelsorditud pakendijäätmeid.



Jaam võtab endiselt eelsorditud jäätmeid vastu nii juriidilistelt kui füüsilistelt isikutelt. Liigiti saab ära anda elektri- ja elektroonikaseadmeid ning puhtaid ja kuivi klaas-, metall-, plast-, kile-, paber- ja kartongpakendeid.



Eelsorditud jäätmed, milles sisaldub ülemäära määrdunud pakendijäätmeid, purunenud klaaspakendeid, ning muu taaskasutuseks kõlbmatu prügi või olme- ja ehitusjäätmed tuleb viia OÜ Paikre prügilasse.



Kursi sõnutsi võetakse Pärnu linna ja maakonna elanikelt tasuta vastu kodumajapidamises tekkinud ohtlikke jäätmeid (akud, patareid, luminestsentslambid, aegunud ravimid, värvi-, laki- ja õlijäätmed, olmekeemia).



Nõutav on vaid isikut tõendav dokument ja ühekordsed ohtlike jäätmete kogused ei tohi ületada vastuvõtueeskirjas nimetatud piirkoguseid. Ettevõtted on kohustatud jäätmejaamas oma ohtlikud jäätmed üle andma vastavalt ohtlike jäätmete hinnakirjale.



Hinnakirja alusel on jätkuvalt võimalik jäätmejaama ära tuua aia- ja haljastusjäätmeid, aknaklaasi, töötlemata puitu ja vanarehve. OÜ Paikre osutab tööpäevadel veo-, purustamis-, tõstuki-, laadimis-, sortimis-, pressimis- ja kaalumisteenust.



Paikre sortimisjaam asub Raba 39, uued lahtiolekuajad 1. juunist tööpäeviti 8-18, laupäeviti 10-15. Paikre prügila Põlendmaal on avatud tööpäeviti 7-22, laupäeviti 8-18. Info telefonil 445 5760 või

www.paikre.ee

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles