Noori oodatakse töö- ja tudengivarjuks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ Pärnu kolledži tudengid ootavad gümnaasiumilõpetajaid endaga päeva veetma 17. novembril, et lähemalt tutvustada üliõpilaselu.
TÜ Pärnu kolledži tudengid ootavad gümnaasiumilõpetajaid endaga päeva veetma 17. novembril, et lähemalt tutvustada üliõpilaselu. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

19. novembril toimub traditsiooniline töövarjupäev, kui abituriendid saavad tutvuda endale meelepärase ametiga. Esimest korda pakub TÜ Pärnu kolledž võimalust olla tudengivari.


TÜ Pärnu kolledži tudengid ootavad gümnaasiumilõpetajaid endaga päeva veetma 17. novembril, et lähemalt tutvustada üliõpilaselu. Varje ootavad neli turismi- ja hotelliettevõtluse tudengit, ettevõtluse ja projektijuhtimise eriala üliõpilane ja sotsiaaltöö korralduse eriala esmakursuslane. Tudengivarjuks saab registreeruda Pärnu noorte infopunkti e-posti aadressil noorteinfo@parnu.ee.



Kaks päeva hiljem, 19. novembril tähistatakse kõikjal Eestis abiturientidele ja kutsehariduskeskuse õpilastele mõeldud töövarjupäeva. Varasematel aastatel on noorte infopunkt koostanud noorteportaali nimekirja ettevõtetest, mille töötajad on nõus soovijaid oma varjuks võtma, kuid tänavu jäetakse sobiva koha otsimine noorte endi ülesandeks.



Töövarjupäeva korraldab majandusõppe raames Junior Achievementi arengufond, kodulehe www.sent.ee vahendusel saab täna viimast päeva kandideerida tuntud inimeste töövarjuks. Selleks tuleb saata oma elulookirjeldus ja motivatsioonikiri meiliaadressil tvp@sent.ee. Kirjad edastatakse varjutatavale ja osalejad valitakse välja konkursiga.



Päevaks ootavad noori oma tööst osa saama näiteks mitu ministrit eesotsas peaminister Andrus Ansipiga, Tallinna linnapea Edgar Savisaar, ettevõtja Neinar Seli, portaali rate.ee asutaja Andrei Korobeinik, saatejuht Tanel Talve, õiguskantsler Indrek Teder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles