Pool Pärnu tänavalaternaist kustub

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus otsustas kulude kokkuhoidmiseks öisel ajal iga teise tänavavalgustuslambi välja keerata,
Pärnu linnavalitsus otsustas kulude kokkuhoidmiseks öisel ajal iga teise tänavavalgustuslambi välja keerata, Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus otsustas kulude kokkuhoidmiseks öisel ajal iga teise tänavavalgustuslambi välja keerata, jättes endiseks üksnes ristmike ja ülekäiguradade valgustuse.


“Kui meil varem oli aastas kasutada 660 miljonit, koguneb nüüd kõige optimistlikumate prognooside kohaselt ainult 540 miljonit. Selle vahe peame kusagilt kokku tõmbama,” rääkis haigeks jäänud linnapea Toomas Kivimägi asemel linnapea kohuseid täitev abilinnapea Romek Kosenkranius.



Selleks, et Eesti Energia ei mataks võlgade tõttu kogu linna pimedusse, pidi linnavalitsus kulusid järsult kärpima. Homme arutatakse, kas panna raamatukogu jõulude ja aastavahetuse vahel kinni ning saata töötajad palgata puhkusele.



Kõiki linna palgal olevaid pärnakaid võib järgmisel aastal ees oodata kümneprotsendiline palgalangus. Erandiks on vaid üldhariduskoolide õpetajad, kuid näiteks huvikoolide õpetajad palgakärpest ei pääse.



Pikemalt võib kärbete kohta lugeda kolmapäevase Pärnu Postimehe paberväljaandest.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles