Pärnu arendab suveettevõtlust

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Velotakso.
Velotakso. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus andis suvel õues tegutseda soovivatele ettevõtetele linnamaad kasutada, kohvikute laiendamise eest linn raha ei küsi, küll aga tuleb müüjatel ja teenusepakkujatel väikest tasu maksta.


AS Velotakso võib Rüütli ja Ringi tänava nurgal asuvat viie ruutmeetri suurust ala 1. maist 31. augustini velotaksode peatuseks kasutada. Maa kasutamise tasu on 4000 krooni kogu hooaja eest.



AS F3 sai loa Rüütli 43 ees 1. juunist 1. augustini kolmel ruutmeetril jäätist müüa. Ettevõte maksab selle eest 1000 krooni hooajast.



Sama ettevõte sai õiguse kolmel aastal 15. maist 15. oktoobrini Rüütli 43 asuva kiirtoidurestorani George 47,95 ruutmeetri suuruse hooajalise laienduse paigaldamiseks.



OÜ Lavu ja Ka võib kolmel aastal 15. maist 31. augustini Rüütli 51a asuva restorani Asian Village ette hooajalise laienduse paigaldada. Laienduse suurus on 30 ruutmeetrit.



OÜ Paan võib Rüütli 14/Nikolai 7 asuva Rüütli Kasiino ees kolmel aastal 1. maist 15. septembrini hooajalise laienduse paigaldada. Laienduse suurus on 36,75 ruutmeetrit.



OÜ Sivona hakkab kahel aastal 15. maist 15. septembrini Ranna 1b asuvas kioskis turismiinfot jagama ning eesti etnograafilise disaini ja Pärnu temaatikaga käsitöökaupa ning suveniire müüma. “Nad peavad peale infomaterjalide jagamise oskama inimesi juhatada ja nõu anda,” ütles linnapea Toomas Kivimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles