Nädal Eestis

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik/Postimees

Elron uueneb tõrgetega. Aasta esimesest päevast on Eesti riigisiseses reisirongiliikluses kasutuses ainult uued rongid. Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste kuulutas, et Eesti on üks esimesi riike maailmas, kus kogu diiselrongipark ühe öö jooksul välja vahetati.

Uued rongid on tõesti uhked ja mugavad, kuid paraku pole tänavu ükski päev möödunud nii, et meediakanalitel poleks põhjust kirjutada Elroni uute rongidega tekkinud segadustest: küll jäävad rongid hiljaks, reisijatele ei jagu kohti ja esineb tõrkeid piletimüügil.

Nii korraldaski Elron eile pressikonverentsi, kus tekkinud segadust selgitada üritati. Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip nentis, et tehniliselt on rongid korras ja sõiduplaan varasemast tihedam, kuid probleeme on piletimüügiga. “Ma olen kindel, et suudame jaanuarikuu jooksul kõik oma probleemid likvideerida,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles