Jõulumäel trotsitakse kehva suusailma

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peterburist Jõulumäe tervisekeskusesse suusalaagrisse saabunud sportlased ei pidanud pettuma – taas tõestati Jõulumäel, et kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.
Peterburist Jõulumäe tervisekeskusesse suusalaagrisse saabunud sportlased ei pidanud pettuma – taas tõestati Jõulumäel, et kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab. Foto: Ants Liigus

Jõulumäe tervisekeskusele iseloomulike pikkade, kümne kilomeetrini ulatuvate suusaradade asemel peavad spordisõbrad praegu leppima kilomeetrise kunstlumerajaga, mille kõrval korilased pohli ja seeni korjamas käivad.

“Jah, kontrastid on suured,” nentis Jõulumäe tervisekeskuse juhataja Enn Tasalain. Veel hiljuti oli raja pikkus poolteist kilomeetrit, ent siis mõisteti, et nii pika raja korrashoidmiseks lund kauaks ei jätku.

“Kunstlund paneme vastavalt võimetele maha, üle oma võimete me elama ei hakka,” välditakse Tasalaini selgitusel miinusesse langemist. “Paneme väiksema ringi ja kogu lugu,” sõltub raja pikkus tema selgitusel suuresti ilmastikuoludest ja kunstlumevarust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles