Üheksa objekti pürib parima auraga paigaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigula rabasse viiv laudtee.
Nigula rabasse viiv laudtee. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnumaalt pürib üheksa objekti parima auraga paigaks riigimetsa majandamise keskuse (RMK) konkursil "100 lemmikut looduses", arvamust saab avaldada 31. oktoobrini.

"RMK vastava piirkonna inimesed on välja valinud 100 potentsiaalset lemmikut, millele inimesed saavad oma hääli anda," selgitas RMK teabespetsialist Kaidi Jõesalu.

RMK Pärnumaa puhkealalt kandideerivad Rannametsa-Tolkuse loodusõpperada (pikkus 2,2 kilomeetrit, vaata pilti), Kabli looduskeskus, Lemme, Krapi, Soontagana ja Rae järve telkimisala, Kilingi-Nõmme metsamaja, Laiksaare õpperada (2 km) ja Nigula raba õpperada (6,8 km).

Täpsem teave internetis www.rmk.ee/loodusegakoos/konkursid/100-lemmikut-looduses. Žürii esimees on metsandus- ja loodusteadmiste levitaja Hendrik Relve.

Kõnealuse konkursi objektid pakuvad looduses puhkamise ja sportimise võimalusi, lubavad omaette olla, metsavaikust nautida, seenel ja marjul käia. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles