Jõuluaegne Rüütli tänav üllatab efektsete kaunistustega

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu Pärnu Rüütli tänaval debüteerinud suured punased jõulukuulid peaksid sel aastal veel rohkem pilku püüdma, sest kuulides põleb nüüd valgus.
Mullu Pärnu Rüütli tänaval debüteerinud suured punased jõulukuulid peaksid sel aastal veel rohkem pilku püüdma, sest kuulides põleb nüüd valgus. Foto: Ants Liigus

Kõige silmatorkavamad pühadedekoratsioonid tulevad Pärnus tänavu taas Rüütli tänavale, linn on esindusuulitsa kaunistamisega pingutanud ja see tõotab kujuneda mullusest uhkemaks.

Jõulutulesid hakkavad AS Elwo töömehed üles sättima sel nädalal ja nagu igal aastal ehitakse esimesena Vee, Akadeemia ja Pika tänava alleed, mida hakkavad ilmestama varasemast tuttavad valged ja punased valguskuulid.

Pärnu linnaaednikul Piret Unnil käis küll korra peast läbi mõte, et murraks traditsiooni ja riputaks puuvõradele vahelduseks midagi muud, siis aga otsustas ta harjumuspärasele lahendusele truuks jääda. “Need kolm tänavat on kuulide eksponeerimiseks kõige parem koht: siin mõjuvad nad löövalt ega jää kellelgi märkamata,” põhjendas Unn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles