Uued tooted

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Maagi piimatööstus toob turule just jõuluperioodiks väljatöötatud jogurtid. Farmi jõulujogurteid on kolme sorti: banaani-meejogurt, vürtsikas pohlajogurtijook ja apelsinipallidega jogurt.

Kõik Farmi jõulujogurtid sisaldavad peale jogurtibakterite probiootilisi piimhappebaktereid ja neis ei ole säilitusaineid ega sünteetilisi toiduvärve.


Meditech Estonia on käivitanud üle-eestilise häirenuputeenuse, mis aitab inimesi tervisehädade, abitusse olukorda sattumise ja turvalisuse probleemide korral.

Pidevalt käeulatuses häirenupp võimaldab vajadusel kohe abi kutsuda ja end kodus turvalisemalt tunda. Teenus aitab eelkõige eakaid ja puuetega inimesi.

Süsteem koosneb lauatelefoni- või mobiilivõrku ühendatud hoolekandetelefonist ja randmel kantavast häirenupust. Punasele nupule vajutades saadakse kohe ühendus ööpäev ringi töötava Medi kõnekeskusega.

Vastavalt häire sisule informeeritakse abivajaja kontaktisikuid või kriitilise olukorra puhul kiirabi, päästeametit ja politseid. Isegi kui operaator abivajajat ei kuule, edastatakse häireteade kontaktisikule.

Seadmeid võib välja osta või rentida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles