Naistele vägev võit, meestele masendav saun

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Bannikova (nr 22) kõmmutas laupäeval noortekoondisele kolm väravat. Sel nädalal ootab PJK külla Tallinna FC Florat.
Kristina Bannikova (nr 22) kõmmutas laupäeval noortekoondisele kolm väravat. Sel nädalal ootab PJK külla Tallinna FC Florat. Foto: Ants Liigus

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel osalesid suvepealinna võistkonnad tõelises väravasajus, kui Pärnu jalgpalliklubi naiskond sai 15:0 seljavõidu Eesti noortekoondise üle ja linnameeskond 0:6 sauna Tallinna FC Floralt.

Eesti naiste jalgpallimeistrivõistlustel tuuseldasid pärnakad laupäeval Tallinna Nike Arenal, kuidas tahtsid, ja juba poolajavileks oli seis 8:0.

Kohtumise jooksul lõid PJK naiskonna eest lõpuks kolm väravat Kristina Bannikova ja Margarita Matjuhhova, kaks Anastasija-Grazyna Shcherbachenia ning korra skoorisid Merily Toom, Anastassia Morkovkina, Kairi Himanen, Ulrika Tülp ja Laada Tereštšenkova. Kaks väravat lõid noortekoondislased endale ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles