Bussijuht hakkab teavet jagama

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liinibuss. Foto on illustreeriv.
Liinibuss. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnut läbiva õhtuse Tallinna–Karksi-Nuia bussiga sõitjaid on hämmastanud nõue istuda Pärnus peatuses ümber teise bussi, kuigi ühissõidukil pole remondivajadusele viitavaid tunnuseid ja hommikuti läheb sama liini teenindav buss algpeatusest otse pealinna.

GoBusi Pärnu direktor Andrus Kärpuk selgitas, et selline sõitjale ebameeldiv ümberistumise vajadus Pärnus tuleneb juhtide töökorraldusest, sest liin lõpeb ja algab Karksi-Nuiast.

“Kui alustame ja lõpetame kõnealust liini sama bussi ja juhiga, saaks sõiduk iga kahe päeva tagant pesema ja tankima, kassa üleandmisega tekiks probleeme,” rääkis Kärpuk, kelle sõnutsi ei ole majanduslikel kaalutlustel lahendus seegi, kui inimeste õhtuse otsesõidu nimel ei kasuta ettevõte Karksi-Nuias elavaid bussijuhte.

“Sõitjad saaksid küll Pärnus ümberistumiseta kohale, aga me peaksime hakkama maksma bussijuhtide majutamise eest Karksi-Nuias ja pileti hind tõuseks,” selgitas Kärpuk.

Sõitjasõbraliku teenindamise nimel lubas GoBus Pärnu, et õhtuse ümberistumise kohta annab bussijuht Pärnu piirile jõudes läbi mikrofoni teavet, et Pärnust kaugemale sõitjad teaksid selleks valmistuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles