Heategu kaunistab inimest

, 11.a kl meediaõpilane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Tänavu toimus juba seitsmeteistkümnendat korda Vene gümnaasiumi iga-aastane heategevuskontsert, kaua ette valmistatud ja pikalt oodatud sündmus.

Heategevuskontserdi eesmärk on toetada abi vajavaid õpilasi. Seitsmeteistkümne aasta jooksul on piletimüügist saadud tulu jaotatud ligi seitsmekümnele Vene gümnaasiumi õpilasele.

Seda toredat kontserti ootavad igal kevadel nii esinejad kui nende pereliikmed. Õpetajad ei pea kedagi sundima laule-tantse õppima, esineda mitu tundi kestval heategevuskontserdil on igaühele auasi.

Õpilaste endi sõnul annab kontsert neile võimaluse enesearenduseks, kultuuri ja traditsioonide paremaks tundmaõppimiseks. Vähem tähtis pole osaleda heategevuses. Kontserdipublik hindab laval olijate pühendumist ega ole aplausiga kitsi.

Peale Vene gümnaasiumi pere osalesid Pärnu kontserdimajas toimunud kontserdil traditsiooniliselt külalised: lasteaed Kelluke, kultuuriseltsi Aplaus Plus tantsukollektiiv Sudaruški, rahvatantsuansambel Kajakas. Ja mine tea, võib-olla just see ongi kultuuridevaheline lõimumine, kui eri rahvusest inimesed esinevad laval õlg õla kõrval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles