Noored kilvarid hakkavad selgitama Eesti meistrit

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kiilikool2.cma.ee

Novembris algavad maakondades Eesti koolinoorte 2012. aasta mälumängumeistrivõistluste eelvoorud, parimad kilvarid selguvad järgmise aasta aprilli lõpuks.
 

Pärnumaa mängujuhi Jaak Kännu sõnutsi võivad koolinoorte meistrivõistlustel osaleda kõikide koolide neljaliikmelised võistkonnad. Iga kool võib välja panna kuni kolm võistkonda keskkooliastmes (võib kaasata põhikooliõpilasi) ja lisaks veel kuni kolm võistkonda, kuhu kuuluvad ainult põhikooliõpilased. Ühe võistkonna liikmed peavad olema ühe ja sama kooli õpilased. „Erandina tuleb koondvõistkonna koostamine kooskõlastada mängujuhiga,“ seletas Känd.

Eelvoorus küsitakse 50 küsimust eri eluvaldkondadest (ajalugu, poliitika, geograafia, loodus, teadus, tehnika, kultuur, sport).

Eelvooru tulemusena pääsevad finaalmängu iga maakonna, samuti Tallinna võitjavõistkonnad nii põhikoolide kui vanemate klasside arvestuses. Esikoha jagamise puhul maakonnas arvestatakse viigilahutusküsimuse tulemust. Maakondade ja Tallinna võitjatele lisanduvad eelvooru üle-eestilises punktiarvestuses 15 järgnevat võistkonda, kes maakondades võitjaks ei osutunud.

Võistkondi saab registreerida 7. novembrini Eesti mälumänguliidu kodulehel või e-postiga aadressil jaakkand88@hotmail.com. Registreerimisel tuleb märkida kool, võistkonna nimi, kooliaste, kontaktisik (kapten) ja e-posti aadress.

Pärnumaa eelvoor toimub 12. novembril Pärnu Ülejõe gümnaasiumi sööklas.

Eesti koolinoorte mälumängumeistrivõistluste finaal toimub järgmise aasta 28. aprillil Viimsi keskkoolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles