Galerii: Pärnus sõitis ekskavaatorit vedanud veok Papiniidu silla kõrguspiirdesse (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna enne keskpäeva sõitis Pärnus Papiniidu silda kaitsvasse kõrguspiirdesse ekskavaatorit vedanud veoauto, liiklus on ühel sõidusuundadest häiritud.

Mahaniidetud kõrguspiirde tõttu oli Tammiste poole kulgev sõidusuund liiklusele suletud. Kohapeal abistas liiklejaid politsei.

“Kahju suurus on veel hindamisel,” ütles maanteeameti Lääne regiooni ehitusvaldkonna juht Margus Eisenschmidt. “Tegemist on kindlustusjuhtumiga ja õnnetuseelne olukord taastatakse esimesel võimalusel.”

Piire paigaldati Papiniidu silla alt läbi minevale Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteele tänavu mais, kuna varem olid liiga kõrged veokid mitu korda lõhkunud sillatalad.

Mainitud kõrguspiiraja sõideti viltu vaid paar kuud hiljem juulis. Maanteeameti teatel ei õnnestunud selle teo toime pannud veokit tuvastada, kuna sõiduki juht oli lahkunud kedagi teavitamata.

Veok sõitis pikali Pärnu Papiniidu silla kõrguspiirde.
Veok sõitis pikali Pärnu Papiniidu silla kõrguspiirde. Foto: Erakogu
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles