Kehv ilm ei ole Jõulumäe elu seganud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eido Tasalain.
Eido Tasalain. Foto: PP

Eido Tasalain, Jõulumäe asejuhataja.

Jõulumäe tervisespordikeskuse juhataja asetäitja Eido Tasalaini sõnade kohalselt ei ole juuni kehv ilm Jõulumäe tegevust õnneks kuigi palju mõjutanud ning sellest hoolimata käib seal vilgas elu.

Millega Jõulumäe pere praegu tegeleb?

Praegu oleme suverežiimil. Maja on täidetud lastega, tegeleme lastelaagritega. Valmistume ka korvpallimeeskondade tulekuks. Kuna tulemas on neid kaks, siis valmistasime ette ja avasime ühe väljaku kõrval ka teise kasutamiseks, et väljakupuudust ei tekiks.

Suur osa suvest on möödas, mis on juba tehtud?

Sel aastal suuri üritusi ei ole veel olnud, need tulevad juulis ja augustis. Ehk kõige suuremad olid disc-golf’i võistlused. Remonti oleme väheke teinud ja mõne asja kallal nokitsenud.

Suurem osa suvest on aga veel ees. Missuguseid suurüritusi suve jooksul veel oodata võib?

Kõlavama nimega üritustest on augustis laskeorienteerumise maailmameistrivõistlused ja juulis toimub veel S-klassi mägiratta orienteerumisvõistluse Eesti-Läti ühisliiga. Laagrisse tuleb ka võrkpallikoondis. Enda viimase ettevalmistuse enne olümpiale minekut otsustas Jõulumäel teha Nikolai Novosjolov, kes juulis siia tuleb.

Olete viimasel ajal Jõulumäel ka midagi muutnud?

Viimase asjana avasime MOBO raja. MOBO ehk mobiilne orienteerumine seob tänapäevase tehnoloogia ja traditsioonilise orienteerumise püsiradade ideed. Avasime viimase liikumisraja üleeile. Nii et kui on nutitelefon olemas, saab orienteeruma tulla. Muud väga suurt muutnud ei ole. Praegu teeme rohkem remonti.

Kuidas olete siiamaani suvega rahule jäänud? Kas kõik seatud eesmärgid olete täitnud?

Juunikuu oli natuke nõrk. Juuli-august tulevad aga päris tihedad. Kahju on ainult sellest, et firmade kokkutulekud on kuhugi kadunud, neid enam ei ole olnud. Ei oskagi öelda, miks. Võib-olla on ala liiga suur või hoopis mõni teine põhjus. Halvad ilmad ei ole aga õnneks tegevust Jõulumäel eriti seganud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles