Poisikesed lõhkusid mudilaste maju

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tralli majandusjuhataja Aime Bräutigam sattus peale poisikestele, kes õuel asuvaid mängumajakesi üritasid pihta panna: punasest majakesest on järel vaid alus.
Tralli majandusjuhataja Aime Bräutigam sattus peale poisikestele, kes õuel asuvaid mängumajakesi üritasid pihta panna: punasest majakesest on järel vaid alus. Foto: Urmas Taul

Noored vandaalid võtsid kätte ja lammutasid päise päeva ajal Tralli lasteaia õuel mängumajakesi, kui majandusjuhataja neile peale sattus ja poisikesed põgenema pistsid.

Kuldse Kodu juures asuvas Tralli lasteaias algas esmaspäeval kollektiivpuhkus ning kui majandusjuhataja Aime Bräutigam õhtupoolikul kella nelja ja viie vahel peatrepile läks, avanes talle esmapilgul mõistetamatu vaatepilt: kolm 10-12aastast poisikest monteeris rahulikult mängumajakesi lahti.

Tralli õuealal asuvad lasteaia lastevanemate hoolekogu kaudu sponsorite abil maikuus “Teeme ära!” kampaania korras muretsetud toredad kokkupandavad mängumajakesed: kollane, sinine ja punane.

Punane majake oli juba kadunud, sinisel ja kollasel olid katused pealt maha tõstetud. Poisid võtsid stoilise rahuga lippe lahti ja loopisid neid üle aia.

Kui Bräutigam mõistis, mis toimub, tormas ta poiste poole, kes üle aia ronisid ja kiiruga põgenesid. Aia taga vedelesid punase majakese terved tükid.

“Olen ahastuses, et selline lugu võis toimuda keset päeva kõigi möödujate silme all, kes ei oska tähele panna või halba kahtlustada,” lausus Bräutigam.

Majandusjuhataja arvates peaks saama mahalõhutud punase majakese taastada, sest kõik tükid korjati hoolega kokku. Ka kinnitati tugevasti ülejäänud mängumajakeste katused.

Majandusjuhataja sõnade kohaselt on vandaalitsemisest teada antud politseile ja kõik, kes sündmust pealt võisid näha, võiksid sellest teada anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles