Pärnu lasteaednikud vahetavad Jõulumäel kogemusi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulumäe tervisekeskus.
Jõulumäe tervisekeskus. Foto: Urmas Luik

Homme kohtuvad Pärnu linna lasteaedade õpetajad taas Jõulumäel, kus vahetavad kogemusi ja räägivad uutest õppesuundadest.

Seekordse kohtumise peateemana käsitletakse õppekava rakendamist aktiivõppemeetodite abil, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo. Õpetajaid tervitab Jõulumäel Pärnu abilinnapea Jane Mets.

Ülevaate aineühenduste tegevusest teeb ühenduste juhte esindav Velli Eelmäe. Alushariduse peaspetsialist Marga Napp annab suunad uueks õppeaastaks ja tutvustab aineühenduste tegevuse põhimõtteid.

Raeküla lasteaia õpetajad Eve Laidvee ja Älis Kasela tutvustavad projekti „Kiusamisest vaba lasteaed“. Tammsaare lasteaia õpetaja Lembi Kullam esitleb lasteaiaõpetajate hinnanguid koolieelse lasteasutuse riiklikus õppekavas püstitatud eesmärkidele ja kasvatusabinõudele.

Päeva jooksul saavad lasteaednikud osaleda töötubades „Õpetajalt õpetajale“, kus oma praktikaid tutvustavad kõikide lasteaedade pedagoogid.

Seekordsel kohtumisel arutatakse veel koostöövõimalusi Pärnu muuseumiga, vastavat töötuba juhib muuseumi arendus- ja turundusjuht Indrek Aija.

Päeva lõpetab piknik, millele osalejad on ette valmistanud meeleolukad etteasted oma igapäevategemistest.

13. korda toimuv õppepäev kannab pealkirja „Õpime õhinal“.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles