Minister jäi Pärnumaa sotsiaalasutustega rahule

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalminister Hanno Pevkur.
Sotsiaalminister Hanno Pevkur. Foto: Peeter Lagovits

Eelmisel nädalal käis Pärnumaal sotsiaalminister Hanno Pekvur, kes külastas Vändra hooldekodu ja tervishoiukeskust, Tammiste hooldekodu, Pärnu lastekodu, Pärnu erivajadustega inimeste rehabilitatsioonikeskust, aktiviseerimiskeskust Tulevik ja Kaldapealse Kodu.


“Oleme käinud läbi kõik maakonnad, et tutvuda sotsiaalasutuste olukorra ja pakiliste probleemidega,” ütles sotsiaalministri nõunik Timo Vaarmann. “Minister jäi Pärnumaa asutustega üldjoontes rahule, eriti tublid on olnud Tammiste hooldekodu ja Pärnu lastekodu, kus sügisest algab seitsme peremaja ehitus.”



Taas tuleb Pevkur Pärnusse tuleval kolmapäeval, siis on plaanis külastada Pärnu haiglat, Halinga turvakodu, sotsiaalkindlustusametit ja töötukassat.



Kohtumistel Pärnu haiglas tuleb nõuniku sõnutsi kindlasti juttu Euroopa regionaalarengu fondi meetmest “Õendus- ja hooldusteenuste infrastruktuuri arendamine”, mille eesmärk on parandada hooldusravihaiglate olukorda.



Meetme kogueelarve on 431 miljonit krooni, millest Pärnumaale on ette nähtud 30 miljonit krooni. Praegu on avatud taotlusvoor ja huvi selle vastu on kogu Eestis suur. Meetme rakendamist on plaanis alustada veel sel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles