Sunset meelitab taas rannapidudega

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sunset Clubi üks suvehitte on juulis toimuv rannapidu “Bacardi Feeling”.
Sunset Clubi üks suvehitte on juulis toimuv rannapidu “Bacardi Feeling”. Foto: Anniki Leppik

Täna avab taas suveks uksed värskenduskuuri läbinud Pärnu rannaklubi Sunset, kus saab pidutseda nii terrassil kui peosaalides rahvusvaheliselt tuntud artistide ja DJde taktikepi järgi.

Sunseti pressiesindaja Alan Adojaani kinnitusel läbis Sunseti interjöör uuenduskuuri ja klubi sisekujundus on nüüd varasemast rannalikum.

Pahategudeks avatakse lesila

Üks tähelepanuväärsemaid uuendusi Sunsetis on ilmselt eksklusiivne VIP-ala oma baariga. Külastajat peaks Adojaani seletuse järgi üllatama klubi uus sisekujunduski.

“Värskendatud sisekujundus peaks edasi andma ranna toone: liiva, merd, päikest,” rääkis Adojaan. “Oleme rõhunud avatusele ja mugavusele: liikumisruumi on rohkem, samuti on peasaali kõrvale ehitatud mõnus lesila, kus saab jalga puhata ja vastassooga patutegusid teha.”

Peale selle ehitati Sunsetti kolm uut lava, DJ-pult tõsteti teise kohta ja pealava kohale paigaldati uudse lahendusega ekraanid.

Adojaani kinnitusel kasutatakse tänavu senisest rohkem ära Sunseti merepoolset külge, kus avatakse terrassid. “Suvel on Sunset ka päevase melu keskus, avame päevasel ajal palmidega terrassikohvikud, kus saab nautida mõnusat muusikat, külmi kokteile ja suupisteid,” märkis Adojaan. “Star Café rõdul avame toitlustusega lounge’i ja seenel terrassi. Usume, et neilt avanev vaade on kordades ilusam kui kunagi Sunseti ees asunud bangalo eest. Uudseim lahendus on välilava klubi rannapoolsel terrassil, mis on kindlasti meie suurim eelis suveklubina.”

Pressiesindaja teatel on tänavu suvel avatud ka restoran Rasputin, mis rõõmustab rannalisi Sunseti mereküljel grilliterrassi ja kiirtoiduga. Samuti on võimalik proovida itaaliapärast menüüd Sunseti kaptenisaalis.

Sunset lubab staaride paraadi

Adojaani kinnitusel kujuneb Sunseti suvekava kirjuks, muusikat ja esinejaid tuleb igale maitsele ja vanusele.

“Suurtest välisesinejatest võiks välja tuua järgmisel nädalal Eestisse jõudva “Warmduscheri” vahupeo peaesineja Moguai, kes on maailmanimi,” rääkis Adojaan. “Läbirääkimised käivad veel mitme väga tuntud DJga. Kindlasti näeb Eesti staare ja eksklusiivse kontserdi annab Briti edetabelite üllatus Hannah. Väidetavalt on tal plaanis isegi Sunsetis oma video filmida.”

Veel väisavad suve jooksul klubi veefestival “Watergate” ja rannapidu “Bacardi Feeling”.

Sunseti terrassidel loovad kogu suve peotuju soojendusüritused, kus DJd mängivad plaate ja esinevad saksofonistid.

Sel nädalavahetusel ootab Sunset kõiki kahepäevasele avapeole, mis pressiesindaja selgitusel annab hästi edasi klubi tänavust kontseptsiooni. Tänase õhtu peaesineja on nimekas house’istaar Phil Fuldner Saksamaalt. “Niisugust mõnusat suvist tantsurütmi kavatsemegi hoida terve suve,” lubas Adojaan.

Peale selle näeb täna mustkunsti tulevaatemängu. Laval esitletakse O’Neilli seksikaid ranna- ja suverõivaid ja üles astub armaada kohalikke DJsid.

Laupäeval jätkub pidu Sunsetis eurolaulik Getter Jaani show’ga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles