Gümnasistid võistlevad „Meediamullil”

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal võitis "Meediamulli" kohaliku üheteistkümnendike vooru Raeküla Gümnaasiumi võistkond.
Eelmisel aastal võitis "Meediamulli" kohaliku üheteistkümnendike vooru Raeküla Gümnaasiumi võistkond. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Gümnaasiumiõpilaste mälumängus “Meediamull” panevad oma teadmised proovile Järva-, Viljandi- ja Pärnumaa gümnaasiumide õpilased, Pärnumaalt võistleb seniste andmete kohaselt seitse kooli.


“Maakondlikud voorud toimuvad üksteisest sõltumata. Pärnumaa koolide võistkonnad kogunevad Koidula gümnaasiumisse  ülehomme kell 13, esimesena on tules 12. klasside õpilased,” märkis Koidula gümnaasiumi huvijuht Aira Peterson.



Pärnumaa koolidest teatasid soovist oma meediateadmistes jõudu katsuda peale võõrustava Koidula-kooli Ülejõe, Raeküla, Hansa- ja Sindi gümnaasium, Audru keskkool ja Sütevaka humanitaargümnaasium.



Maakondlikud võitjad selgitatakse kolme vooru punktide liitmisel, teises ja kolmandas voorus võistlevad 11. ja 10. klasside õpilased. Võistkonnad on viieliikmelised, igas voorus tuleb koduülesannete esitamise kõrval vastata 15 küsimusele. “Meediamulli” finaalvõistlus toimub 3. aprillil Paides.



Eelmise aasta “Meediamullis” sai Koidula gümnaasium viienda koha 24 punktiga, kõrgematele kohtadele tulnud Viljandi ja Paide koolide punktiarv oli napilt suurem: 25, 26, 27 ja 33.



Gümnaasiumiõpilaste meediateemalise mälumängu “Meediamull” algataja oli 2004. aastal Paide gümnaasiumi huvijuht Ülle Müller. Mängu mõte on, et gümnasist peab olema eluga kursis: lugema lehte, kuulama raadiot ja vaatama televiisorit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles