Õed Umbid armastavad elada lõbusalt

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjetamistrenn on üsna aeganõudev ja seetõttu võivad Marjaliisa ja Elise Umb veeta merel treenides isegi kuni neli tundi jutti.
Purjetamistrenn on üsna aeganõudev ja seetõttu võivad Marjaliisa ja Elise Umb veeta merel treenides isegi kuni neli tundi jutti. Foto: Erakogu

Marjaliisa ja Elise Umb on kuulunud aastaid Euroopa purjetamise paremikku, kuid profispordi kõrval on Pärnu õed agarad rahvaspordiüritustel osalejadki, sest ilma end ikka uuesti proovile panemata muutuks elu ju igavaks.

Marjaliisa (27) ja Elise (25) on tegelnud purjetamisega juba ühtekokku 21 hooaega, väikeste Optimist-klassi paatidega pani tüdrukud purjetama nende isa.

“Eks meile endale ikka meeldis, ei olnud nii, et isa oleks hirmsasti tagant sundinud,” meenutas Marjaliisa. “Kui hakkasime Pärnus koolis käima, pandi meid jahtklubisse trenni.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles