Kolledž tutvustab haridustee jätkamise võimalusi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kolledž.
Pärnu kolledž. Foto: Urmas Luik

Tartu ülikooli Pärnu kolledž korraldab 20. aprillil seminari neile, kes soovivad katkenud kõrgharidusteed jätkata või kes on juba kõrghariduse omandanud, kuid soovivad uuesti ülikooliõpinguid alustada.


Kui Tartu ülikool korraldab 19.–27. aprillini sel teemal tutvustava nädala, mille raames peetakse ülikoolis seminare ja loenguid, kus räägitakse nii õppimisvõimalustest Tartu ülikoolis kui karjääri planeerimisest ja eneseanalüüsist, siis Pärnu kolledžis jagatakse varasemate õpingute ja töökogemuse arvestamise (VÕTA) kohta infot 20. aprillil 18.15-19.45.   



Seminaridel osalemiseks on vaja eelnevalt registreeruda aadressil www.ut.ee/votanadal.



Varasemate õpingute ja töökogemuse arvestamise süsteemiga saab sisseastuja õppetöö arvestusse üle kanda oma seniseid töökogemusi, varasemaid õpinguid ja teatud juhtudel keskkoolis läbitud aineid.



VÕTA on varasemate õpingute ja töökogemuse arvestamise süsteem, mis võimaldab selgetel ja võrdsetel alustel taotleda mujal omandatud teadmiste ja oskuste arvestamist nii ülikooliõpingute raames kui vastuvõtutingimuste täitmisel. VÕTA avardab õppimisvõimalusi.



VÕTA seminarid toimuvad Tartus, Pärnus, Viljandis, Türil ja Narvas.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles