Väike-Kuke tänav on suletud tee-ehituseks Lottemaale

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Kuke tänava kergliiklustee ehitus.
Väike-Kuke tänava kergliiklustee ehitus. Foto: Mailiis Ollino

Tänasest on suletud Pärnu kesklinna ja Lottemaad ühendava kergliiklustee ehituseks Väike-Kuke tänava Suur-Posti ja Liiva tänava vaheline lõik.

"Eelmisel aastal alustatud kergliiklustee ehitus jätkub ja seepärast suletakse Väike-Kuke tänav. Töid jätkatakse lõikude kaupa Liiva tänavast Tammsaare puiestee ja Mai tänava ristmikuni," selgitas taristu- ja ehitusteenistuse projektijuht Rauno Lee.

"Kuna liiklus on kõnealuses piirkonnas häiritud, palun kindlasti jälgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid," rõhutas Lee.

Pärast kergliiklustee valmimist muutub Väike-Kuke tänav autoga sõitjatele Suur-Posti tänavast linnast väljuval suunal ühesuunaliseks. Ühesuunaliseks muutuvad ka Liiva tänav Väike- ja Suure-Kuke vahel ja Suur-Kuke tänav Kanali tänavast Tammsaare puiesteeni. Tänavail parkimine säilib linnast väljuval suunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles