Ettevõtted lasevad telgitagustesse piiluda

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese avatud ettevõtete päeva puhul ootab huvilisi teiste seas Allikukivi veinimõis Saarde vallas.
Esimese avatud ettevõtete päeva puhul ootab huvilisi teiste seas Allikukivi veinimõis Saarde vallas. Foto: Urmas Luik

Homsel esimesel üle-eestilisel avatud ettevõtete päeval avavad paljud Pärnumaa ettevõtted ukse köögipoolele, tutvustavad sünnilugu, töörütmi ja tulevikuplaane.

“Külastajad näevad, kes on need inimesed ettevõtte nime taga ja kuidas nad tagavad selle tegutsemise. Loodetavasti saab nii mõnigi avatud ettevõtete päeva külastaja inspiratsiooni oma firma luua,” ütles EASi ettevõtluse keskuse direktor Tanel Rebane.

Tutvuda õnnestub nii suurte tööstusettevõtete kui ka väikeste perefirmade käekäiguga.

Pärnumaal avab uksed Euroopa üks suuremaid kodutekstiilitootjaid Wendre AS. “Huvilistel on võimalik tutvuda Rääma tootmisüksusega ja näha, kuidas valmivad voodid-madratsid,” ütles Wendre personalijuht Merle Holtsmann.

Pärnu pereettevõte Vaas&Vaas tutvustab oma tegemisi ning üldist filosoofiat ja tegutsemisloogikat. “Näitame huvilistele toodete valmimise protsessi ja seda, kuidas kunstnik tootele viimase lihvi annab, räägime tootearendusest,” ütles ettevõtte juht Kati Vaas.

Täpsemat infot iga firma kohta leiab avatud ettevõtete päeva kodulehe interaktiivselt kaardilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles