Kiirmoebränd H&M avab Pärnus kaupluse

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel sügisel avatud H&M kauplus Tallinnas.
Eelmisel sügisel avatud H&M kauplus Tallinnas. Foto: Tooma Tatar

Ülemaailmne moeettevõte H&M (H&M Hennes & Mauritz OÜ) avab oma esimese poe Pärnus 30. augustil Pärnu Keskuses.

“Pärast mulluseid edukaid esimeste poodide avamisi Eestis on meil hea meel avada esimene kauplus väljaspool Tallinna ja kutsuda Pärnu elanikke meie uude inspireerivasse poodi, kus pakume parimate hindadega moodi kogu perele,” rääkis H&Mi Soome ja Baltimaade juht Marika Pyykkö. “Selle aasta lõpuks on meil Eestis kuus kauplust. Selline kiire ja edukas laienemine ei oleks võimalik suurepärase meeskonnata – meie inimesed ja mood on need, mis meid konkurentidest eristavad.”

Pärnu Keskuse kahel korrusel asuv 2200ruutmeetrine pood pakub laia valikut rõivaid, aksessuaare, naiste-, meeste-, noorte- ja lastejalatseid.

Esimesed H&Mi kauplused Eestis avati 2013. aasta sügisel ja pärast poe avamist Pärnus on ettevõttel Eestis neli kauplust. H&Mi laienemine jätkub avamistega Narvas Astri keskuses ja Tallinnas Ülemiste keskuses selle aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles