Tõstamaa võõrustas partnerkoolide õpilasi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõstamaa keskkoolis olid Comeniuse projekti raames külas õpetajad ja õpilased mitmest välisriigist, kahe järgneva aasta koostöö teema on inimõigused ning nendega seonduvad probleemid.

Poola Gdynia, Norra Trondheimi, Prantsusmaa L’Aigle’i ja Bulgaaria Razlogi kooli esindajatega toimunud nädalasel kohtumisel lepiti Tõstamaa keskkooli direktori Toomas Miti sõnutsi kokku projektitegevuste suhtes. Neist esimesena tehakse küsitlus partnerkoolide õpilaste, nende vanemate ja sõprade hulgas ning uuritakse, mida neile tähendab mõiste “õnn”.

“Edasi tegeldakse inimõiguste teemaga juba eri meetodite, nagu draama, fotograafia, meedia kaudu,” täpsustas Mitt.

Nädala sees tutvusid partnerkoolide esindajad Tõstamaa vallaga, käisid Manijal, õppisid Endla teatris Ahti Puuderselli juhendamisel draamat, külastasid Pärnut ja Tallinna.

Järgmine projektikohtumine toimub märtsis Poolas Gdynias, kus korraldataval teatrifestivalil esitavad seekordse võõrustaja, Tõstamaa kooli õpilased omaloodud näitemängu teemadel “Õnn” ja “Inimõigused Eestis”.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles