Bussibaari akna purustanud varas tekitas ettevõttele mitme tuhande euro suuruse kahju (3)

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öösel vastu teisipäeva purustas keegi Hommiku tänaval Ühe Bussi puhveti akna ja põhjustas ettevõttele varguse ja lõhkumisega mitme tuhande euro suuruse kahju.
Öösel vastu teisipäeva purustas keegi Hommiku tänaval Ühe Bussi puhveti akna ja põhjustas ettevõttele varguse ja lõhkumisega mitme tuhande euro suuruse kahju. Foto: Erakogu

Ööl vastu teisipäeva purustas keegi Pärnus Hommiku tänaval Ühe Bussi puhveti akna ja põhjustas ettevõttele varguse ja lõhkumisega mitme tuhande euro suuruse kahju.

Lõhutud bussiaknast veeti välja kohvimasin, kassaarvuti, võrdlemisi unikaalne mobiiltelefon Samsung Galaxy S4 Zoom, suur kogus alkoholi ja münte. Peale purustatud akna oli püütud katki lüüa kaht akent. Bussibaari üks pidajatest Eleri Kurvet ütles, et ettevõttele tekitati ligemale 4000 euro suurune kahju.

Kohvimasina leidsid baaripidajad bussi tagant võsast. Sellele oli tõmmatud peale kilekott, nagu sellele oleks plaanitud hiljem järele tulla. Masinat enam kasutada ei saa, kuna varas oli jõudnud selle ära lõhkuda.

“Lähiajal on Ühe Bussi kohvivalikus ainult pätikohv,” teatavad kahjukannatajad Facebooki lehel.

Ühe Bussi naaberpuhveti valvekaamera salvestiselt nähtub, kuidas öösel kella nelja ja poole viie vahel askeldab ümber bussi mees, kellel on seljas hallikas kampsun ja jalas helehallikad püksid. Nähtavasti kannab ta musta õlakotti.

Kuna kohvimasin jäeti võssa, usuvad baaripidajad, et varas lahkus suure koguse alkoholiga jalgsi.

Kuigi vargus tegi Ühe Bussi kollektiivi olukorra keeruliseks, kinnitas Kurvet, et baar jätkab tegevust graafiku alusel. Seega on nad avatud juba kolmapäeval.

"Me ei saa uksi kinni panna, suur kontsert on ju tulemas," märkis baaripidaja. Ta selgitas, et reedest Elephants from Neptune´i esinemist on juba nii pikalt ja põhjalikult ette valmistatud, et selle ärajätmine paneks ärile veel suurema põntsu.

Ettevõte on teinud politseile sissemurdmise ja varguse kohta avalduse. Nad on tänulikud, kui vargust või öösel vastu teisipäeva suure kotiga südalinnas jalutanud meest märganud inimesed võtaksid ühendust telefonil 5345 2060 või meiliaadressil yksbuss@gmail.com.

Juhtunu asjus alustati kriminaalmenetlust.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles