POL jagab toetust kogukonna turvalisuse tõstmiseks

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toetust saavad taotleda ka vabatahtliku päästekomandot pidavad KOVid. Pildil Pärnu-Jaagupi tuletõrjeselts.
Toetust saavad taotleda ka vabatahtliku päästekomandot pidavad KOVid. Pildil Pärnu-Jaagupi tuletõrjeselts. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa omavalitsuste liit (POL) avas maakondliku toetusvooru, pannes õla alla kohalikule ja piirkondlikule algatusele, loomaks turvalist elukeskkonda.

POL toetab taotlusi, mis edendavad kohalikku ja piirkondlikku algatust, luues turvalise elukeskkonna, suurendavad turvalisuse loomisse panustavate ühenduste koostööd, edendades võrgustikupõhist koostööd ja aitavad kaasa vabaühenduste võimekuse tõstmisele.

Taotleda võivad Eesti Vabariigis registreeritud mittetulundusühingud ja sihtasutused, mille liikmed ja asutajad ei ole riik või kohaliku omavalitsuse üksus. Samuti vabatahtlikku päästekomandot pidava kohaliku omavalitsuse üksused.

Ühe projekti toetuse piirsumma on 3500 eurot.

Taotluste esitamise tähtpäev on 16. oktoober 2018 kell 16.30. Toetusvooru abikõlblikkuse periood on 16. november 2018 – 1. oktoober 2019.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles