Liiklus suletud ristmikul kulges sel korral rahulikumalt

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Nädalavahetusel Pärnus taas suletud Tallinna maantee, Jannseni ja Rääma tänava ristmiku ehitustöödega ollakse järje peal.
Nädalavahetusel Pärnus taas suletud Tallinna maantee, Jannseni ja Rääma tänava ristmiku ehitustöödega ollakse järje peal. Foto: Mailiis Ollino

Teist nädalavahetust järjest oli Pärnu Kesklinna sild ja Tallinna maantee, Jannseni ja Rääma tänava ristmik liikluseks suletud. Ehitajatele kulges töine nädalavahetus plaanipäraselt ja Papiniidu sillal tekkisid lühiajalised ummikud.

AS TREF Nordi projektijuht Mihkel Pill ütles, et pisikesi takistusi tuli ristmikul küll ette, kuid see on tee-ehituses tavapärane. Kõike, mis maa sees on, ei osata ette näha.

Liiklejad olid projektijuhi väitel mõistvad ega tikkunud ehitustöid segama. Võrreldes möödunud nädalalõpuga olid inimesed muudetud liikluskorraldusest teadlikumad ja valisid teise marsruudi.

Pärnu linnavalitsuse liiklusspetsialisti Toomas Tammela sõnutsi tekkis Papiniidu sillal ummik laupäeval pärast kella 13, kuid see ei kestnud pikalt. “Seis oli üsna ootuspärane,” rääkis ta. Pühapäev möödus liiklusseisakuteta.

Tammela hinnangul olid autojuhid ummikutes ise süüdi. “Inimesed sõitsid Papiniidu ristmikul vasakpööret tehes kaasliiklejatele ette ja jäid keset ristmikku seisma. Arvati, et üks auto mahub veel,“ lausus ta.

See sulgemine jäi Tallinna maantee ristmikul tänavu viimaseks.

Ristmiku ehitustööd kestavad praeguse seisuga detsembri keskpaigani ja jätkuvad tuleva aasta kevadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles