Valesti parkinut korrale kutsunud kojameest ähvardab kohtutee

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumelabidad.
Lumelabidad. Foto: Urmas Luik

Valesti parkinud autoomaniku käest aasta tagasi peksa saanud eakas kojamees ootas mitu kuud, et vägivallatseja karistada saaks, ent peab nüüd ootamatult ise koos naisega tõrjuma kriminaalsüüdistust ründamises, kirjutas Õhtuleht.

Ühel 2010. aasta detsembrihommikul lõpetas Pärnu Mai 16 korteriühistu 72aastane kojamees Vladimir lumerookimist, kui kõrvaloleva lasteaia väravale lähenes hele sõiduauto Chrysler, mis jäi seisma kortermaja trepikoja ees.

Vladimiri sõnutsi soovitas ta Chrysleri juhile otsida teine parkimiskoht, mille peale automees olevat teda löönud.

Kojamees tegi juhtunu kohta politseile samal päeval avalduse, kuid kriminaalasi lõpetati augustis.

Vladimiri jaoks võttis lugu ootamatu pöörde eelmise aasta lõpus, kui ta sai teada, et politsei on Chrysleri-mehe kaebuse alusel alustanud kriminaalasja, mille järgi süüdistatakse teda koos abikaasaga autojuhile (keda varem on viis korda kriminaalkorras karistatud) luua ja lumelabidaga kallaletungis ja ligi kahemeetrisele mehemürakale kehavigastuste ja hingeliste üleelamiste tekitamises.

Kriminaalsüüdistusest selgub, et Chrysleri omaniku peatunnistaja on tema kuueaastane poeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles