Haridustehnoloog teenetemärgi saamisest: See on tunnustus kogu liidule

Kati Saagim
Copy
Diana Veskimägi on haridustehnoloog Pärnu Vanalinna põhikoolis.
Diana Veskimägi on haridustehnoloog Pärnu Vanalinna põhikoolis. Foto: Haide Rannakivi

President tunnustas Pärnu Vanalinna põhikooli haridustehnoloogi ja Eesti haridustehnoloogide liidu esimeest Diana Veskimägi V klassi teenetemärgiga tema panuse eest koolide distantsõppele mineku toetamisel.

“See oli väga teistmoodi aasta, selline suur karussell: oli vaja palju tööd teha ja kiiresti reageerida,” meenutas haridustehnoloog möödunud aastat.

Veskimägi rääkis, et juba nädalapäevad enne, kui mullu kevadel kogu riigis koolid distantsõppele läksid, asuti liidus kiiresti koolidele infot koondama, kuidas uues olukorras toime tulla. “Meil oli teadmine digivahenditest olemas, aga kogemust polnud,” märkis ta.

Selleks ajaks, kui distantsõppele mindi, olidki Veskimägi toel koolide esimesed abimaterjalid loodud. Samuti tehti õpetajatele veebiseminare ja loodi sotsiaalmeediasse ühine grupp, kuhu koondati koolidele vajalik info ja kus õpetajad said kogemusi jagada.

“Olin väga üllatunud, mulle andsid sõbrad sellest teada,” rääkis haridustehnoloog hetkest, mil sai teada, et tema tööd on märgatud. Veskimägi usub, et teenetemärk pole ainult talle, vaid kogu haridustehnoloogide liidule, kus on tegusad inimesed ja valitseb hea koostöö.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles