Lõviklubi toetab toimetulekuraskustes perede lapsi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LC Lions Livonia kogus mullusel „Grillfestil“ maiustuste müügiga annetusi toimetulekuraskustes perede lastele.
LC Lions Livonia kogus mullusel „Grillfestil“ maiustuste müügiga annetusi toimetulekuraskustes perede lastele. Foto: LC Lions Livonia

LC Lions Livonia kogus „Grillfestil“ maiustuste müügiga annetusi toimetulekuraskustes perede lastele, kellele on kavas korraldada muuseumide, teatrite, näituste ja kontsertide külastusi.

Magusa Lõvikoopa telgis pakuti annetajatele omaküpsetatud muffineid, vahvleid, šokolaadimaiust ja jäätist.

Annetuste abil on kavas korraldada lastele kultuurilise ja haridusliku laadiga üritusi ning väljasõite. Sellega jätkatakse juba vanu traditsioone, et anda lastele seda, mida nad ehk muidu ei saaks kogeda, avardada nende silmaringi ja anda uusi teadmisi, teatas LC Pärnu Livonia.

Maikuu lõpus andis LC Pärnu Livonia esimest korda välja Shalomi lastemaja parima lõpetaja stipendiumi, eesmärgiks teha kooli lõpetamise päev ühele tublile õpilasele eriliseks ja motiveerida teisi pingutama. Stpendiumi eest ostetakse klubi naisliikmete abil stipendiumi saanud koolilõpetajale lõpuriided, kingad ja tehakse soeng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles