Pärnu noore õppija nädal on ülimenukas

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu noorte infopunkti karjäärinõustaja Terje Jürivete.
Pärnu noorte infopunkti karjäärinõustaja Terje Jürivete. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu õppenõustamiskeskuse noorte infopunkti ja Pärnumaa kutsehariduskeskuse koostöös toimuv noore õppija nädal on äratanud noorte seas üle ootuste suurt huvi.


Noorte infopunkti karjäärinõustaja Terje Jürivete ütlust mööda on sel nädalal 8.-9. klasside õpilased saanud osaleda Pärnumaa kutsehariduskeskuse praktilistes töötubades ja tundma õppida, mida kujutavad seal õpetatavad ametid. 10-15 osalejaga grupid said üsna kiiresti soovijatest täidetud.



Näiteks majutusteeninduse õpitoas tutvusid huvilised õpetaja Endla Kuura juhendamisel e-õppega majutusteeninduses, ehitusviimistluses paigaldasid hüdroisolatsiooni ja plaatisid Janek Klaamase käe all.



Koka ja pagari eriala on Jürivete sõnade kohaselt aga nii populaarsed, et tuli luua lisagrupid, et iga tulija võiks liivataignast rõõmsaid kevadküpsiseid või kevadisi salateid valmistada.   



Järgmisel nädalal ootavad huvilisi kivi- ja betoonkonstruktsioonide ehituse õpituba, elektroonikaseadmete koostaja, müüja, autotehniku, õmbleja ja koka õpituba.



Noore õppija nädal algas 2. märtsil ja kestab 12. märtsini.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles